.

.

 

.

Survival op de Anwende

Juf Corine Kuper van de Anwende neemt ons mee op survival

Woensdag 1 juli was er een survival georganiseerd voor de leerlingen in de groepen 5 t/m 8. Een route met verschillende posten bij bijv. de Aelderstroom en het zwembad. In het dorp moesten de leerlingen survivallen.

Enkele onderdelen die gedaan konden worden: een indianenbrug, kajakken en kanovaren in de Aelderstroom. In het zwembad een buikglijbaan en het zwembad oversteken met hele grote waterschoenen aan. Voordat je het zwembad in mocht, kwam je door de wasstraat. Bij het weggetje naar Benneveld moesten de leerlingen zelfs met touwladders de brug afdalen en aan de andere kant weer omhoog. Andere onderdelen waren de proeftrol, voeltrol en andere eetonderdelen waarbij ze geblinddoekt eten in de mond kregen en dan moesten raden wat het was.

Onder zeer zonnige omstandigheden hebben de leerlingen een prachtige ochtend gehad. Dank voor alle ouders die meehielpen en de organisatie. En dat we van het zwembad gebruik mochten maken!

Halsbrekende toeren voor de leerlingen van de Anwende tijdens de survival (eigen foto).

Bron: Oes Eig’n Kraantien d.d. 14 juli 2015.

 

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel