.

.

 

.

Roelof Kroeze en Lammert Alting schieten zich in de prijzen

In het weekend van 11 en 12 juli hebben vijf leden van Willem Tell meegedaan aan het NK Kruisboogschieten in het Brabantse Klundert. Er werd geschoten in verschillende klassen en daarnaast in groepen van vier, een zogenaamd korps.

Twee leden van Willem Tell vielen zowaar in de prijzen. Roelof Kroeze werd Nederlands kampioen in de C-klasse met het mooie aantal van 92 punten. En Lammert Alting werd tweede in de D-klasse met 89 punten. Als korps behaalden Catrien Kroeze, Roelof Kroeze, Henri Snoeijing en Roelof Brands (79 punten) een derde plaats.

Roelof Kroeze (r) en Lammert Alting (l), hier in het fraaie clubhuis van Willem Tell (eigen foto).

Bron: Oes Eig’n Kraantien dd 22 juli2015

 

 

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel