.

.

 

.

Vele handen maken licht werk en goed voorbeeld doet goed volgen

Bovenstaande gezegdes zijn van toepassing op een gebeuren in Zwembad Zweeloo. Daar kan gezwommen worden, uiteraard. En soms zijn er georganiseerde activiteiten. En er ontstond spontaan, al zwemmende, een activiteit.

Het goede voorbeeld van badpersoneel dat, op de knieën liggend, de bassinranden ging boenen, deed mensen in de ochtendzwemploeg besluiten vanúít het water hetzelfde te doen.

De handen werden niet alleen gebruikt voor school- en andere slagen, maar de handen werden uit de mouwen, figuurlijk dan, gestoken. Met liet de handjes wapperen en de aanslagrand verdween als sneeuw voor de zon (die zich ook liet zien, als een ware beloning voor de noeste arbeid).

Bron: Oes Eig’n Kraantien 5 augustus 2015

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel