.

.

 

.

Alie Bruinsma winnares klaverjassen.

Klaverjasclub "De Joker" legde afgelopen week in dorpshuis De Spil het laatste kaartje van het seizoen 2015-2016. Alie Bruinsma toonde zich dit seizoen de best presterende klaverjasster. De wisselbeker in de marsencompetitie moet dit jaar woorden gedeeld door Jan Tangenberg en Bert Bruinsma, die beiden evenveel marsen wisten te behalen.

De prijzen werden uitgereikt door voorzitter Ton de Rooij. De kaarters kunnen nu even op zomerreces, om vervolgens op 14 september weer de kaarten uit de kast te halen voor een nieuwe competitie. Nieuwe leden zijn van harte welkom, waarmee uiteraard ook dames worden bedoeld. Het ledenaantal bedraagt momenteel nog 36 personen, en dat zouden best wat meer mogen zijn. De lat wordt bij de gezellige klaverjasclub niet hoog gelegd, dus kom gerust langs op de wekelijkse woensdagmiddag vanaf 13.30 uur.

Opgave en inlichtingen: Ton de Rooij (372162), Geert Holties (371267) en Jan Tangenberg (371901).

Alie Bruinsma uit Meppen krijgt de beker uit handen van voorzitter Ton de Rooij(eigen foto). Bron: Oes Eig’n Kraantien 27 april 2016.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel