.

.

 

.

Marlies Pepping pakt zilver met Jong Oranje

Marlies Pepping heeft afgelopen vrijdag tijdens de landenwedstrijd in het Franse Mâcon Chaintré met Jong Oranje de zilveren medaille veroverd. Zondag eindigde de beloftevolle 17-jarige amazone uit Zweeloo met de machtig springende Downingstreet in de Grand Prix Junioren op een zeer verdienstelijke achtste plaats.

 Marlies was de eerste starter in de barrage na een foutloze eerste ronde. Pepping kan terugblikken op een zeer geslaagd weekend in Frankrijk en een geweldig internationaal debuut. Haar landgenote Kessy van Berlo werd vierde.

Bijschrift foto: Marlies Pepping (17) veroverde tijdens de landenwedstrijd in Frankrijk met Jong Oranje de zilveren medaille. (Foto: Familie Pepping). Bron: Coevorden HuisAanHuis

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel