.

.

 

.

Opening PAR 3 en "open middag” op DGC de Gelpenberg

Eindelijk, het is zover! De nieuwe holes liggen er prachtig bij, de rododendrons staan in bloei, de greens zijn strak, de waterpartijen zijn uitdagend, de routing is gereed, het inmeten is gedaan…., kortom…. we zijn er nu echt helemaal klaar voor! Op zaterdag 14 mei a.s. wordt de spectaculaire nieuwe 9 holes PAR-3-baan van DGC de Gelpenberg geopend.

Met deze nieuwe PAR-3 is DGC de Gelpenberg helemaal klaar voor de toekomst in de sterk veranderende golfwereld. Naast een 18 holes baan die zich tot de top-15 van Nederland mag rekenen beschikt de club nu ook een over een volwaardige PAR-3 baan die voldoet aan alle regels en normen.  De officiële openingshandeling van deze PAR-3 baan vindt plaats om 14.00 uur.

Aansluitend is er van 14.00 tot 16.00 uur een “OPEN MIDDAG” en heeft iedereen de gelegenheid met de nieuwe baan en de prachtige golfsport kennis te maken.
Er is die middag echt van alles voor iedereen te doen; rondleidingen, demonstraties, speluitleg en uiteraard verzorgen de  golfpro’s op hun eigen wijze een aantal clinics.

In het clubhuis kan men terecht voor informatie over lidmaatschappen, beginnerscursussen, speelmogelijkheden en uiteraard voor een hapje en een drankje.

Natuurlijk vergeten we ook de  jeugd niet, voor hen wordt een uitdagend parcours aangelegd om zo op een leuke manier kennis te maken met de golfsport.

Inzake de nieuwe prachtige PAR-3-baan biedt DGC de Gelpenberg het volgende aan:

- abonnement voor de PAR-3-baan kost tot eind 2016 slechts € 230;

- gratis proefabonnement voor 1 maand met 1 les;

- abonnement is inclusief gratis gebruik van de oefenfaciliteiten en -ballen;

- groepslessen tegen gereduceerd tarief;

- jeugd t/m 15 jaar gratis lidmaatschap met jaarlijkse verplichte afname van een leskaart van
  10 lessen voor € 99.               

DGC de Gelpenberg is er klaar voor! Kom je ons bezoeken?
 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel