.

.

 

.

Feestelijke opening nieuwe 9 holes golfbaan De Gelpenberg

Afgelopen zaterdag werd op feestelijke wijze de nieuwe 9 holes golfbaan van DGC De Gelpenberg in gebruik genomen. Voorzitter Harm Meijer van De Gelpenberg verrichtte samen met mevrouw Verstoep (oudste abonnementhouder), Coen Alkema (jongste lid), wethouder Jan Zwiers (BBC2014) van de gemeente Coevorden en Albert Timmerman van Vos BV Ruinerwold de officiële opening. De nieuwe compacte baan is een echte aanwinst voor de golfclub uit Aalden en uitermate geschikt om de uitdagende aspecten van de golfsport in volle omvang te beleven. 

Bijschrift foto: Wethouder Jan Zwiers (BBC2014) en Albert Timmerman (Vos BV Ruinerwold) knippen, onder toeziend oog van de jeugdige Coen Alkema (links) en mevrouw Verstoep (rechts) het lint door. Voorzitter Harm Meijer (met microfoon) geeft commentaar bij deze officiële handeling. (Foto: Monique Jonkman-Koolen)

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel