.

.

 

.

Sneu verlies voor HVZ/Vivendi in zinderende bekerfinale

De handbaldames van HVZ/Vivendi zijn er niet in geslaagd om voor de tweede keer op rij de noordelijke districtsbeker in de wacht te slepen. De ploeg van Nico van der Leek verloor zondagmiddag in de sporthal van Smilde met 14-15 van HV Beilen.
De handbaldames uit Zweeloo/Oosterhesselen stonden voor de derde keer in de bekerfinale. Dat was op voorhand al een prestatie van formaat. Helaas was de equipe uit Beilen in de spannende slotfase met minimaal verschil de baas over HVZ/Vivendi. De beker ging daarmee net aan de neus van het team voorbij, maar niettemin kunnen de handbaldames terugblikken op een prima handbalseizoen. 
 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel