.

.

 

.

10e editie Zweeler Beachvoetvolley wederom enorm succes!

Afgelopen zaterdag vond voor de 10e keer het Zweeler Beachvoetvolley-toernooi plaats op sportpark ’t Alterbarg. De parkeerplaats was weer omgetoverd in een heuse beach-arena. Een mooie entourage voor fraaie acties en spectaculaire wedstrijden. Speciaal voor de jubileumeditie had de organisatie alles uit de kast gehaald, van een hottub tot cocktails uit de Tiki-bar.

Na de traditionele opening met het spelen van het Wilhelmus, gingen in totaal 30 teams (zowel heren als dames) met elkaar de strijd aan om de ereplaatsen. In de eerste halve finale waren Thomas Kamman en Jurjen Huitema te sterk voor de broers Hans en Rene Lanting, waardoor zij voor de 3e keer op rij de finale bereikten. In de andere halve finale was het tot de allerlaatste seconde spannend, hier wonnen Ruud Jalving en Jaap Scholing van de winnaars van 2015, Bertin Kiers en Jaap Haan.

De strijd om de 3e plek werd vervolgens gewonnen door de titelverdedigers Kiers en Haan. In de finale waren Thomas Kamman en Jurjen Huitema te sterk voor Ruud Jalving en Jaap Scholing, en zo schreven zij deze jubileumeditie op hun naam.

Bij dames ging de titel naar Anoek van der Weide en Marieke Pronk. In de finale versloegen zij Ilse Nijenbanning en Robin Schonewille. De derde plaats ging naar de zusjes Leonie en Joanne Katerberg.

Het bleef nog lang gezellig op het 'strand van Sweel'! Complimenten voor de organisatie die ook dit jaar terug kan kijken op een geslaagde editie.

Bijschrift foto: Een mooi sfeerplaatje van de geslaagde tiende editie van het Zweeler Beachvoetvolleybal-toernooi. (Foto: Monique Jonkman-Koolen)

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel