.

.

 

.

Nieuwe leden gezocht!!

Handbalvereniging HVZ/Vivendi zoekt enthousiaste nieuwe leden voor onze dames senioren (Dames 1 en 2). Lijkt het je leuk om te komen handballen bij onze gezellige vereniging, kom dan gerust een keer langs op één van onze trainingsavonden, om kennis te maken en te kijken of het iets voor je is! Ook oud-leden die het spelletje weer willen oppakken zijn van harte welkom.

We trainen iedere dinsdag en donderdagavond van 20.00 tot 21.30 uur in de sporthal in Oosterhesselen. Wil je meer informatie, neem dan even contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel (06) 28 32 74 77.

Tot snel!

Oes Eig'n Kraantien d.d. 30 augustus 2016

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel