.

.

 

.

Heerlijk......om zeven uur ‘s ochtends al baantjes trekken

Ze houden van een vroege duik en kunnen al jaren terecht bij Zwembad Zweeloo. Een vaste groep zwemmers ligt om 7.00 uur al in het water om baantjes te trekken. Het is een rare gewaarwording. Aalden en Zweeloo ontwaken, maar bij Zwembad Zweeloo is al volop reurigheid. Zo gaat het al jaren. De groep 'vroege vogels' bestaat voor een groot deel uit een vaste kern sportievelingen. Gemiddeld komen meer dan dertig mensen iedere ochtend trouw hun baantjes trekken. Afgelopen vrijdag werd het zwemseizoen weer volgens traditie op ludieke wijze afgesloten. Een aantal zwemsters voerde een kolderieke zangact op en badmeester Nick was uitgedost als Elvis Presley.

Bijschrift foto: De vaste groep 'vroege vogels' van het Zwembad Zweeloo sloot vrijdagochtend het zwemseizoen 2016 op ludieke wijze af. De enthousiaste zwemgroep kijkt al weer reikhalzend uit naar het komend voorjaar. In de wintermaanden blijven ze uiteraard actief en gaan ze wellicht nog naar een binnenbad.....maar er gaat toch niets boven Zwembad Zweeloo!

Oes Eig'n Kraantien d.d. 6 september 2016

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel