.

.

 

.

Coop Weggen nieuwe hoofdsponsor HVZ/Vivendi Dames 1

Coop Weggen uit Aalden en TMA Administratieve Diensten uit Coevorden zijn de nieuwe hoofdsponsoren van de hoofdmacht van HVZ/Vivendi. Vorige week werden tijdens de derby tegen Exito uit Sleen de nieuwe tenues officieel gepresenteerd aan het in grote getale aanwezige publiek.

HVZ/Vivendi is verheugd met deze nieuwe samenwerking. "Coop Weggen en TMA Administratieve Diensten geven met deze verbinding blijk van hun betrokkenheid bij lokale sportverenigingen in het algemeen en onze vereniging in het bijzonder", aldus Arnold Eising namens de sponsorcommissie van HVZ/Vivendi. "De afgelopen jaren werden de overige teams van onze ambitieuze vereniging al in het nieuwe gestoken en onze droom was om ook Dames 1 te voorzien van nieuwe tenues. Nu loopt de hele vereniging er weer netjes bij."

Bijschrift foto: De hoofdmacht van HVZ/Vivendi werd afgelopen week door Coop Weggen en TMA Administratieve Diensten in nieuwe outfit gestoken. Op de foto boven v.l.n.r. Bert Kregmeier (TMA), Lizeth Reitsma, Sonja Robben, Robin Kok, Jeske Jansens, Judith Geugies  en Gezienus Weggen. Onder v.l.n.r.: Silke Kregel-van Elburg, Gekelien Hegen, Elske Koopman-Huitema, Melissa Bakker, Janky Weggen en Julia Eising. (Foto: HVZ/Vivendi)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 15 november 2016.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel