.

.

 

.

Succes voor Laura en Justin op jongerenfokdag in Heteren

Pret met je shet!

Afgelopen week vertrokken Gerko en Hilda Lanting met hun dochter Laura en dorpsgenoot Justin Scheffer in alle vroegte met drie shetlandpony’s van Stal de Drift naar het Gelderse Heteren voor de landelijke jongerenfokdag. Waar normaliter Gerko en Hilda de pony’s voorbrengen en tonen aan de jury, mochten zij dit maal de keuringsbaan niet betreden..… Het was de jeugd die de pony’s voor mocht brengen en dat hebben Laura en Justin uitstekend gedaan!

Justin (16) bracht Hertogin en Gravin van de Drift voor, die respectievelijk een 3e en een 2e plek in hun rubriek behaalden. De zesjarige Laura bracht haar eigen pony Carmen voor en wist de winst in de rubriek te bemachtigen! Een mooie beker kreeg zij overhandigd! Naast het officiële gedeelte van de keuring hebben de beide jeugdige inwoners van Aalden deelgenomen aan een heuse stoelendans samen met een pony aan de hand, wat zorgde voor veel spektakel!

Ook werd hun snelheid en wendbaarheid op de proef gesteld in een echte hindernisbaan, waar samen met de pony aan de hand een parcours afgelegd moest worden.
Aan het einde van de dag werd Laura ook nog uitgeroepen als beste jeugdige voorbrenger in de leeftijdscategorie t/m 7 jaar en mocht zij nog een grote beker in ontvangst nemen.

Bijschrift foto: Justin Scheffer (16) en Laura Lanting (6) hebben afgelopen week in het Gelderse Heteren genoten van hun optreden tijdens de landelijke jongerenfokdag. Daarbij stond het plezier van het bezig zijn met de pony hoog in het vaandel. Laura en Justin hebben bewezen dat de jeugd de toekomst heeft en er in Aalden in elk geval geen gebrek aan talent is!

Oes Eig'n Kraantien d.d. 29 november 2016.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel