.

.

 

.

Mariël Beugels (18) vervolgt loopbaan in Duitsland 

Mariël Beugels uit Benneveld vervolgt haar handbalcarrière vanaf deze maand in Duitsland. De 18-jarige jeugdinternational heeft een contract getekend bij Bad Wildungen Vipers. De topclub speelt in de Duitse Handbal-Bundesliga. Mariël Beugels maakte deze zomer nog de overstap van E & O naar het Amsterdamse VOC. Voor het veel scorend handbaltalent kwam er echter al snel interesse vanuit Duitsland. Voor Mariël betekent de overstap naar de Duitse handbalcompetitie een aanzienlijke promotie. Eerder dit jaar maakte ze al haar debuut in Nederland B. Oes Eig'n Kraantien d.d. 6 december 2016.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel