.

.

 

.

Aalden Rondomme, de 11e editie komt er aan!

Terugblik jubileumeditie op zaterdag 9 januari 2016…...Het was een prachtige én geslaagde zaterdag. Een sportieve  happening, ieder op zijn eigen niveau onder begeleiding van meer dan 100 vrijwilligers.......We hebben geweldig veel enthousiaste reacties ontvangen…..!.

Bestuurlijke zaken: Het is nu eind december 2016 als ik dit schrijf; wij zijn als bestuur al weer meer dan een maand bezig met de voorbereiding. Gerda Looije heeft na 10 jaar afscheid genomen van de organisatie. Gerda was mede verantwoordelijk voor het strikken van vrijwilligers en op de dag zelf was Gerda bij de inschrijvingen actief. Gerda bedankt! We hebben in Astrid Bos een goede enthousiaste vervangster gevonden, de 11e editie is haar vuurdoop.

Hoofdsponsor: Blij zijn we met de inbreng van onze plaatselijke hoofdsponsor Food Basics. Het bedrijf staat met het hoofdkantoor letterlijk midden in het dorp en gemeenschap. Tijdens de opening van het nieuwe bedrijfspand werden de zakelijke relaties verzocht om geen cadeau te geven, maar een donatie te doen ten behoeve van het onderhoud van de Aalden Rondomme. Ik kan u vertellen: dit was een prachtig resultaat….!! Food Basics bedankt!

                  

Bijschrift foto:Aalden Rondomme bedankt Food Basics voor de gulle gift.

Verkeersregelaars: Alle examens zijn weer behaald en de mannen zijn er klaar voor. Het is ieder jaar weer een uitdaging om alle certificaten voor de verkeersregelaars rond te krijgen, zodat ze goed voorbereid hun functie uit kunnen voeren. De overheid eist namelijk bij grote evenementen langs  doorgaande wegen gediplomeerde verkeersregelaars.

Inschrijving: Dit jaar hanteren we een andere werkwijze voor de inschrijvingen: namelijk automatische incasso bij voorinschrijving. We hopen dat dit ons op 14 januari a.s. veel werk uit handen zal nemen. De voorinschrijvers hoeven dan alleen nog maar hun startnummer op te halen. Als beloning krijgt men bij de voorinschrijving een kortingstarief.

Parcours: Het parcours blijft hetzelfde, evenals het programma. De 1 km-loop voor de allerkleinsten was tijdens de 10eeditie een groot succes, evenals de G–loop. Geweldig om te zien met welk plezier deze mensen deelnemen. We hebben als bestuur dit jaar flink geïnvesteerd in het onderhoud van de wandelpaden. Hier en daar geplagd en verbreed, nieuw granulaat, banken, bebording enz. Mede dankzij een gulle bijdrage van het VTRB-fonds heeft de investering echter niet teveel van ons hardloopbudget opgesoupeerd. Natuurlijk ook hartelijk dank aan de onderhoudsploeg van de Aalden Rondomme, die wederom heel wat uurtjes bezig is geweest met het maaien en onderhouden van de wandelroute.

Vrijwilligers: We hebben alle vrijwilligers weer benaderd en vrijwel iedereen is weer van partij! Geweldig hoe enthousiast iedereen is om ons te helpen, ook met de op- en afbouw. Ik wil namens het gehele stichtingsbestuur iedereen alvast hartelijk bedanken voor de inzet. Het blijft misschien een herhaling als ik zeg dat zonder vrijwilligers we niets  kunnen beginnen. Zweeloo, Aalden en omgeving kan trots zijn op deze grote groep vrijwilligers!

We hopen er samen weer een leuke happening van te maken, graag tot ziens op zaterdag 14 januari 2017. Kijk voor meer informatie op: www.aaldenrondomme.nl

Met sportieve groet,

Wilfried Reuvers

Oes Eig'n Kraantien d.d. 20 december 2016.

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel