.

.

 

.

Eindelijk kunnen de schaatsen uit het vet

Het kriebelde al dagen bij de schaatsliefhebbers en ze hebben er even op moeten wachten, maar afgelopen weekend konden ze dichtbij huis volop genieten van ijspret. De omstandigheden waren voortreffelijk. Het zonnetje scheen volop en het ijs bleef de gehele dag in goede conditie. Het leverde een mooi winters tafereeltje op.

Voorlopig lijkt de winterpret nog even aan te houden. Pas aan het eind van deze week stijgt de temperatuur volgens de voorspellingen weer boven het vriespunt.

Bijschrift foto: Afgelopen zondag werden massaal de schaatsen uit het vet gehaald. In de Zweeler dorpen gingen veel liefhebbers naar buiten om op de ijsbaan te kunnen schaatsen. Ook op de ijsbaan aan de Marsstukken was het sfeervol en gezellig. (Foto: Monique Jonkman-Koolen)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 24 januari 2017.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel