.

.

 

.

Jans Bos (61) zet krabbel ...

... onder contact hoofdtrainerschap vv Sweel. Jans Bos had al een mondelinge overeenkomst met v.v. Sweel, maar zaterdagmiddag heeft hij daadwerkelijk zijn handtekening op papier gezet.

De 61-jarige coach uit Aalden volgt – zoals eerder al gemeld – deze zomer Jarno Rotgers op. Hij tekent voor een jaar op ’t Alterbarg. Jans Bos ziet veel perspectief bij het goed georganiseerde vv Sweel en begint dan ook met veel vertrouwen aan een ‘nieuw hoofdstuk’ in zijn carrière.

Onder het toeziende oog van voorzitter Anita Klingenberg van vv Sweel zet Jans Bos zijn krabbel onder de eenjarige verbintenis. De 61-jarige Aaldenaar volgt deze zomer Jarno Rotgers op. (Foto: Gerda Looije)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 23 maart 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel