.

.

 

.

Techniek-clinic voor spelers JVS

Dinsdag 26 oktober was het een drukte van belang op Sportpark ’t Alterbarg.

Wat was er aan de hand? Normaliter trainen de A t/m E- junioren van JVS (Jeugd Voetbal Sweel) tweemaal in de week en de F-jes eenmaal. En nu, op deze dinsdag in de herfstvakantie, kregen ze de mogelijkheid om een extra dag aan voetbal te besteden. Kregen ze de kans om een groot gedeelte van de dag bezig te zijn met voetbal en volledig gericht op techniek.

 

De trainers Jaap Scholing en Robert Bos hadden een intensief programma in elkaar gezet. Jaap voor de ochtend en Robert voor de middag. De oefeningen werden uitgelegd, voorgedaan en geleid door een aantal zichtbaar enthousiaste senioren van ZBC en Sportclub Zweeloo.

De initiatiefnemers Wichard Vorsteveld en Wilfried Reuvers waren uiterst tevreden met de goede opkomst. ’s Morgens waren er maar liefst 66 E en F- pupillen actief. Na alle 8 onderdelen afgewerkt te hebben, waren de spelertjes veel baltechnieken rijker. Zoals eerder vermeld lag de nadruk van de training vooral op techniek.

’s Middags kwam de oudere jeugd in actie. Veertig spelers van de A, B, C en D-selecties werkten elk vijf onderdelen van elk een half uur af. Een onderdeel van de clinic was een videopresentatie voetbaltechniek, gegeven door Wilfried in de kantine.

De geslaagde middag werd afgesloten met een spannende partij voetbal voor alle deelnemers.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel