.

.

 

.

Mededeling IJsvereniging "Wintervreugd”

Deze maanden (november/december 2021) komen we weer langs met de contributiekaarten voor het schaatsseizoen 2021/2022.

In verband met corona volgen we dit jaar dezelfde procedure als vorig jaar: Iedereen die heeft gekozen voor automatische incasso ontvangt de kaart in de brievenbus. De incasso zal in november of december uitgevoerd worden.

De leden die niet hebben gekozen voor automatische incasso ontvangen een brief inclusief de kaart voor het komend seizoen met het verzoek om het verschuldigde bedrag over te maken. Op deze manier minimaliseren wij de kans op besmetting van onze leden en vrijwilligers.

Nieuwe leden kunnen tot 1 december 2021 aanmelden voor het normale bedrag van € 10,- .

Voor aanmeldingen die na 1 december binnen komen, wordt een hoger bedrag gerekend.

Aanmelden kan (bij voorkeur) via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch na 18.00 uur: 0591-371370 (J. Hegen).

Bij de aanmelding graag ook de adresgegevens doorgeven.

De algemene ledenvergadering komt dit jaar vanwege de corona maatregelen te vervallen.

Met vriendelijke groet,

Bestuur van “Wintervreugd” 

Oes Eig'n Kraantien d.d. 16 november 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel