.

.

 

.

HVZ/Vivendi ten koste van SDOL ...

... naar eerste seizoenszege. In de hoofdklasse heeft HVZ/Vivendi ten koste van SDOL zijn eerste zege van het seizoen geboekt. Het werd in sporthal de Goorn in Oosterhesselen 25-23.De supporters waren dankzij de livestream op YouTube getuige van een aantrekkelijke wedstrijd.
HVZ/Vivendi kwam sterk uit de startblokken en nam vanaf het begin een voorsprong, die gaf het ook niet meer uit handen. De gasten uit het Overijsselse Luttenberg hanteerden door de compacte dekking van HVZ/Vivendi vooral hun sterke wapen: de snelle tegenaanval. Aan de andere kant kwam de ploeg van Paul van Gestel vooral tot scoren dankzij goed uitgespeelde aanvallen. De ruststand was 15-10 in ons voordeel.

In de tweede helft werd het verschil in doelpunten aanvankelijk nog groter en liep HVZ/Vivendi vlot uit naar 21-13. Door een mindere fase - waarin de thuisploeg lastig tot scoren kwam en SDOL een aantal 7-meter worpen kreeg toegewezen - kwam de spanning weer terug in de wedstrijd. Het publiek zat thuis op het puntje van de stoel, maar kon uiteindelijk toch juichen. HVZ/Vivendi bleef bij de les en wist met een mooie 25-23 eindstand de eerste overwinning van het seizoen uit het vuur te slepen Oes Eig'n Kraantien d.d. 30 november 2021
Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel