.

.

 

.

Sweel verliest van HODO ...

... in gelijkwaardig duel: 1-2. Sweel was zondagmiddag op ’t Alterbarg gelijkwaardig aan HODO, maar verliest wel met 1-2.

Het had voor de ploeg van Jans Bos evengoed anders kunnen aflopen, aangezien de kansenverhoudingen tegen de formatie van oud-Sweel trainer Jannes de Lange in evenwicht waren.

Vanaf de eerste minuut ging het gelijk op. Geleidelijk aan had Sweel zelfs het betere veldspel. Tien minuten voor rust liet de thuisploeg het wat glippen en dat bleef niet zonder gevolgen. Uit een van richting veranderd schot – uit een afgeslagen hoekschop – kwam HODO op voorsprong.

Tweede helft
In de tweede helft kwam Sweel sterk uit de kleedkamer. Na een mooie combinatie kwam Richard Speelman één  op één tegenover de HODO-doelman en rondde het karwei met een schot in korte hoek bekwaam af :  1-1.

Het duel bleef gelijkwaardig. Uitgespeelde kansen voor de gasten uit Hollandscheveld waren op de vingers van één hand te tellen Tot Sander Danes ineens uit een lange bal alleen voor Haan kwam. Uit een lastige hoek stiftte de oud-doelman van HHC raak 1-2.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 30 november 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel