.

.

 

.

Nieuwjaarsloop Aalden Rondomme opnieuw jaar

uitgesteld …. hoop nu gevestigd op 2023! De jubileumeditie van de Aalden Rondomme – de 15e in successie - op zaterdag 8 januari is opnieuw met een jaar uitgesteld.

Volgens de organisatie is het op dit moment niet realistisch om de voorbereidingen in gang te zetten nu duidelijk is dat de aangescherpte coronamaatregelen voorlopig blijven gelden. “We hadden ons verheugd op de jubileumeditie, maar uiteraard willen we met het oog op de gezondheid geen enkel risico nemen.”
In een tijdsbestek van vijftien jaar is de nieuwjaarsloop uitgegroeid tot een welbekend sportevenement in de wijde omgeving. Ieder jaar trekken honderden fanatiekelingen de hardloopschoenen weer aan om het parcours langs en rondom het natuurgebied van Aalden en Zweeloo af te leggen. Aalden Rondomme voert de deelnemers door een landschappelijk omgeving en over goed geprepareerde wandelpaden.
“Wij hopen in 2023 de 15e editie te kunnen organiseren, zoals wij dat graag willen. Mét toeschouwers, mét vele vrijwilligers én uiteraard met veel gezonde en fitte lopers! Wij wensen iedereen alvast fijne feestdagen en een sportief 2022 !

Op zaterdag 8 januari a.s. zal er opnieuw geen startschot klinken voor de nieuwjaarsloop Aalden Rondomme. (Archieffoto Aalden Rondomme)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 7 december 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel