.

.

 

.

Skiteam o.b.s. De Anwende actief op finaledag in Zoetermeer

Roar Scholing, individueel 2e tijdens Scholen NK Skiën. Vorige week werd in Zoetermeer het NK skiën voor schoolteams gehouden. 

Ook o.b.s. De Anwende was hier met een team actief: Jan Heidemans, Gert Kregel, Fleur Kregel en Roar Scholing vertegenwoordigden de school uit Aalden. De concurrentie was groot. Er werd gestreden tegen veel scholen uit de omgeving van Zoetermeer, onder meer uit Den Haag en Scheveningen.

Er werd deelgenomen door kinderen die al veel ervaring hebben met het skiën op de kunstbaan in Snowworld. Dit maakte het best lastig voor de leerlingen van o.b.s. De Anwende. Toch wisten ze als school op plek 17 te eindigen. Nog veel belangrijker was dat ze een hele leuke dag hebben gehad. Toen de wedstrijden voorbij waren was het viertal bijna niet uit de hal te krijgen.

Fleur Kregel, Jan Heidemans, Gert Kregel en Roar Scholing hebben vorige week namens o.b.s. De Anwende deelgenomen aan NK skiën in Zoetermeer. Ze kregen maar niet genoeg van het skiën en ook dat was natuurlijk de winst van een dagje naar de “sneeuw”.

Naast het scholenklassement was er ook een individueel klassement voor zowel licentieskiërs (skiërs die vaker wedstrijden skiën) en niet-licentie skiërs.
Bij de niet-licentieskiërs Basisonderwijs behaalde Roar Scholing een zeer knappe 2e plek op slechts 0.35 sec van het goud. Knap gedaan Roar.

Roar Scholing uit Meppen eindige op een zeer verdienstelijke tweede plaats.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 22 maart 2022

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel