.

.

 

.

Alles ziet er anders uit als de zon schijnt

‘Mensen komen uit de winterslaap. Wat is het leven fijn, als de zon schijnt.’ Heerlijk om weer te genieten van de vitamine D op onze huid.

Het voorjaar is daar. Langzaamaan durven we dan ook weer aan de zomer te denken. Een zomer met mooie temperaturen en een spetterend nieuw zwembadseizoen, zonder coronamaatregelen!
Het bestuur van het zwembad, de groenploeg, de energieploeg, de schoonmaak; de vrijwilligers worden weer opgetrommeld om ervoor te zorgen dat alles er weer schoon en mooi bij ligt en we weer kunnen genieten van ons heerlijke zwembad, als de temperaturen weer gaan oplopen. Alle voorbereidingen zijn weer in volle gang. Wat gebeurt er dan zoal?

De groenploeg
De groenploeg is alweer behoorlijk wat weken aan de gang. Ze doen hun naam eer aan en zijn flink bezig geweest met het snoeien van al het groen rondom het zwembad. Ook werd het water uit het bad gehaald, zodat de muren en de vloer van het bad schoongemaakt konden worden. Een belangrijke groep vrijwilligers waar we nog steeds, we kunnen het niet vaak genoeg zeggen, erg blij mee zijn!

Tegels
Vorig weekend brak dan eindelijk het laatste gedeelte van het tegelproject aan. De sterke mannen werden weer opgetrommeld. Gelukkig was het prachtig weer en kon er naar hartenlust getegeld worden, maar ook een lekker bakkie worden gedronken. We kunnen, met trots, zeggen dat alle tegels nu vervangen zijn en het er om het bad dus weer spik en span uitziet! Een groot woord van dank aan alle sterke mannen die hier vrijwillig tijd voor opgeofferd hebben. Super gedaan!

Vrijwilligers kiosk
Omdat de coronamaatregelen met de noorderzon vertrokken zijn (Hoera!), is het ook weer mogelijk om de kiosk volledig te openen. Er zullen weer abonnementen gedrukt worden, die je voor toegang aan de persoon in de kiosk laat zien. Ook kun je weer toegangstickets en versnaperingen, zoals snoep, ijs en drinken kopen. Om dit mogelijk te maken is het belangrijk dat de kiosk continu bemand is tijdens de openingstijden. We zoeken écht dringend vrijwilligers die zich hiervoor willen inzetten. Hoe meer mensen zich aanmelden, hoe meer we kunnen spreiden. De druk per vrijwilliger blijft dan laag. Meld je dus snel aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek één van de bestuursleden aan. Van harte aanbevolen!

Blue Saturday
In samenwerking met de buitenbaden in Noord-Sleen en Zwinderen wordt er een Blue Saturday georganiseerd. U zult hier nog veel over gaan horen en lezen, maar hier alvast een tipje van de sluier: wie op 23 april een zwemabonnement besteld krijgt 25% korting! Deze korting komt bovenop de voorverkoop! De voorverkoop loopt tot 14 mei, maar de extra korting van 25% geldt dus alléén op Blue Saturday! Meer informatie kunt u lezen op www.bluesaturday.nl. Om deze mooie voorziening in ons dorp de komende jaren in stand te houden, is uw hulp hard nodig! Zeker met de afgelopen corona-jaren én de momenteel oplopende energieprijzen. We rekenen op u!

Zwembad Zweeloo krant
In het laagseizoen hebben we niet stilgezeten. Omdat de voorpret toch ook altijd één van de leukste momenten is, zal er binnenkort een krant uitgebracht worden. De ‘Zwembad Zweeloo krant’. Een prachtig blad, waarin we terugblikken naar het afgelopen jaar, maar waar vooral ook alle (nou ja, een groot deel, je moet niet alles verklappen) ins en outs voor het komende jaar te lezen zijn. Houdt de brievenbus goed in de gaten!

Opening 14 mei
Zaterdag 23 april zal het startsein gegeven worden voor het nieuwe seizoen met de verkoop van de abonnementen. Vanaf 14 mei zullen we de deuren (lees: hekken) ook echt weer openen. Dan kunnen we weer baantjes trekken, bommetjes maken, glijden van de glijbaan, plonzen in het peuterbad, voetballen in de pannakooi, en/of heerlijk zonnen. We willen er 14 mei een speciale opening van maken, dus zet dit alvast in jouw/uw agenda! Tot dan!

We hopen u/jou snel te zien!

Een actieve groet, Bestuur Zwembad Zweeloo

Oes Eig'n Kraantien d.d. 5 april 2022

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel