.

.

 

.

Ex-buurmannen en ex-buurmeiden uit Aalden

Zij gaan met de bokaal aan de haal. Jarno Rotgers en Martin Pronk winnen 14e editie Beach-toernooi;

Jarno Rotgers en Martin Pronk hebben vrijdagavond bij de mannen de 14e editie van het Zweeler Beach-voetvolleybaltoernooi op hun naam geschreven. In de spannende finale op ’t Alterbarg waren de twee ex-buurmannen te sterk voor Frank Schijf en Egbert Vugteveen. Op de derde plaats eindigden Twan Jalving en Rick ter Avest.
Damesfinale prooi voor Kim Reinders en Joanne Katerberg. Bij de dames ging de beker met grote overmacht naar Joanne Katerberg en Kim Reinders.
De twee ex-buurmeiden versloegen Sanne Prinsen en Maaike Lubberts. De derde plaats ging naar het duo Charel Werkman en Sophie Smit. 
De aanmoedigingsprijs bij de vrouwen was voor Marloes Jongepier en Silke de Lange. Bij de mannen ging deze prijs naar Huub Reuvers en Jelger Schepers.
Traditiegetrouw werd het toernooi gestart met het Wilhelmus, geblazen door trompettist Henri Hooge.

Foto's: Gerda Looije

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel