.

.

 

.

Topvoetbalsters SC Heerenveen en SV Meppen schitteren zaterdag a.s. op ‘t Alterbarg

Op zaterdag 6 augustus a.s. spelen de gerenommeerde vrouwenteams van SC Heerenveen en SV Meppen (Duitsland) op ’t Alterbarg een oefenduel.

Groot Heerenveen
De aftrap van de vriendschappelijke wedstrijd op het sportpark in Zweeloo is om 14.00 uur en maakt onderdeel uit van de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

De ontwikkeling van het vrouwenvoetbal is de afgelopen jaren met grote sprongen vooruit gegaan. Sneller, intenser, slimmer en professioneler. Vier trends die we ook stuk voor stuk terugzien op het EK in Engeland.

Op zaterdag 6 augustus kunnen de liefhebbers het dichtbij huis met eigen ogen bewonderen. Vrouwenvoetbal van de bovenste plank met de talentvolle speelsters uit de nationale en Duitse topcompetitie. SC Heerenveen speelt op het hoogste niveau van Nederland en de Duitse equipe speelt al vele jaren op een hoog niveau in de Vrouwen Bundesliga.

Bij SC Heerenveen staat sinds 1 juli Hans Schrijver als nieuwe hoofdtrainer aan het roer. Schrijver was tot vorig seizoen werkzaam als interim-coach van Harkemase Boys. Schrijver is als coach geen onbekende in de voetbalwereld. Amateurs, profs, jong, oud, binnen- en buitenland … hij kent het allemaal. Het vrouwenvoetbal is echter nieuw voor hem. “Wat mij aanspreekt is de bevlogenheid van iedereen die betrokken is. We gaan samen hard werken aan de groei van de speelsters en de ontwikkeling van het team en de club. Ik heb er veel zin in.”

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel