.

.

 

.

Bruisend dorpstoernooi Meppen!

Wisselbokaal prooi voor Erik, Jos, Jelle, Harrie en Rolf.

Nadat de vorige editie nog jammerlijk werd afgelast in verband met Corona maakte Meppen zich afgelopen zaterdag op voor de tweede editie van het SV Möpp'n dorpstoernooi.

De weergoden waren de spelers en toeschouwers uitermate gunstig gezind, en deze uitstekende omstandigheden bleken een voorbode van een geweldige middag en avond. Halverwege de middag werd het sportpark 't Gat van Frans (z'n vrouw) geopend en werd er gestreden om meerdere prijzen. 
Uiteindelijk bleken Thias, Bor, Just, Suus, Gert en Tijn de sterkste in de poule voor jeugd, en wonnen Erik, Jos, Jelle, Harrie en Rolf de wisselbokaal voor volwassenen.

Thias, Bor, Just, Suus, Gert en Tijn de sterkste in de poule voor jeugd.

Just en Ferre mochten zich na een spannende strijd winnaar noemen van de Penaltybokaal door het vaakst keeper Jos te hebben verschalkt.

In de half-timeshow werd dorp Benneveld door Meppen gedeclasseerd met een potje oudhollands voetvolley.

Na afloop kreeg een ieder de mogelijkheid om bij de veiling unieke SV Möpp'n voorwerpen te kopen, de dorstige en hongerige aanwezigen werden voorzien in hun behoefte en het feest werd opgeluisterd door de livemuziek van Rockin' 4. Het bleef nog tot in de late uurtjes gezellig in Möpp'n.

Erik, Jos, Jelle, Harrie en Rolf wonnen de wisselbokaal voor volwassenen.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel