.

.

 

.

Geslaagde ruilbeurs voetbalplaatjes

In de kantine op het sportpark Alterbarg werd maandagavond 20 december een ruilbeurs gehouden om de voetbalplaatjes­boeken compleet te krijgen met de onbrekende plaatjes. Vanaf 18.00 uur konden de kinderen in de kantine hun voetbalplaat­jes ruilen. Om het album vol te krijgen moeten maar liefst 415 plaatjes met kiekjes van spelers/speelsters en sponsors worden verzameld. Op de drukbezochte ruilbeurs kwamen ook nogal wat ouders op af, die hun kroost hielpen bij het rangschikken en inplakken van de plaatjes. Want het was toch nog een lastige klus om de ontbrekende plaatjes te vinden in al die stapels voetbalplaatjes. Er waren ook nog veel kinderen, die toch nog een tweede boek probeerden vol te krijgen voor een familielid en met veel hulp van de andere kinderen en ouders lukte het gelukkig ook nog. De voetbalplaatjesactie is nu voorbij: op naar de volgende verzameling!

Zoeken, zoeken en nog eens zoeken.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel