.

.

 

.

Organisatoren Aalden Rondomme 2023 staan al in de startblokken

"Meedoen is belangrijker dan winnen!"

Met nog minder dan 100 dagen te gaan, is het bestuur, bestaande uit Wilfried Reuvers, Jaap Haan, André Prakken, Ronald Braam, Peter Timmer en Corine Kuper, gestart met de voorbereidingen op de 15e editie van Aalden Rondomme.

Vanuit het kantoor van Reuvers Buro voor Groene Ruimtes, zijn de eerste stappen gezet op weg naar een prachtige jubileumeditie. Wij wensen iedereen alvast veel succes bij de voorbereidingen. Ons motto blijft: 'iedereen in beweging', dus: 'meedoen is belangrijker dan winnen'! Daarmee hopen wij op een mooie opkomst op zaterdag 7 januari 2023.

Houd de komende tijd onze website, FB-pagina en O.E.K. goed in de gaten voor extra informatie en interessante details.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel