.

.

 

.

15e editie Aalden Rondomme ... Nog minder dan 70 dagen

Met nog minder dan 70 dagen te gaan is het bestuur al aardig op dreef richting de 15e editie van de Aalden Rondomme.

De Aalden Rondomme wordt jaarlijks gehouden en zou niet bestaan zonder alle vrijwilligers die zich inzetten voor dit (hard)loopevenement. 

Ieder jaar weer zijn er voor, tijdens én na de loop een tal van (voornamelijk) dorpsgenoten (of mensen die onze dorpen van de voormalig Gemeente Zweeloo een warm hart toedragen) actief om weer een groot succes te maken van dit evenement. 

Zoals tegenwoordig in bijna elke beroepsgroep hebben wij ook een aantal vacatures. Deze vacatures zijn helaas meestal niet vrijwillig ontstaan.  Zo hebben wij helaas de afgelopen jaren afscheid moeten nemen van een aantal trouwe vrijwilligers. Bij hen staan wij tijdens onze bestuursvergaderingen altijd even stil. 

Ook hebben we soms te maken met ziekte onder vrijwilligers waardoor iemand (tijdelijk) afstand doet van het vrijwilligerswerk rondom Aalden Rondomme. Hiervoor hebben wij respect en hopen wij altijd dat wij de mensen een volgend jaar, in goede gezondheid, weer mogen begroeten. Wij wensen hen die het nodig hebben extra veel sterkte deze periode. 

Jaarlijks worden er ook een aantal nieuwe namen aan onze vrijwilligerslijst toegevoegd!

Dat is echt heel fijn!  Bij de taken valt te denken aan: klaarmaken van de route (dit gebeurt gedurende het kalenderjaar en in de aanloop naar de loop extra), uitzetten van de route (zaterdagochtend van de loop), parcoursbegeleiders, opbouw van start/finish op het sportpark (vrijdag voor loop), catering voor vrijwilligers en deelnemers, regelen van inschrijvingen, hulp bij start/finish, verwijderen van chips na finish, uitdelen van aandenken na loop, EHBO'ers, voor- en achterfietsers, afbreken van het terrein.

Zo is er voor iedereen wel iets te doen! Lijkt het jou ook leuk om een steentje bij te dragen, dan horen wij graag van jou!  Onze sollicitatiecommissie is niet zo moeilijk, dus komen we er vast wel uit!

Even bellen met Wilfried en/of een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is voldoende.

Onze vaste vrijwilligers kunnen binnenkort een telefoontje of mailtje van ons verwachten. Wij hopen natuurlijk dat wij weer op jullie hulp kunnen rekenen. Zelf contact met Wilfried opnemen mag ook!

Tot snel!

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel