.

.

 

.

15e editie Aalden Rondomme ... nog minder dan 60 dagen !

De Aalden Rondomme wordt jaarlijks gehouden en zou niet bestaan zonder alle vrijwilligers die zich inzetten voor dit (hard)loopevenement.

 Ieder jaar weer zijn er voor, tijdens én na de loop vele  dorpsgenoten actief om weer een groot succes te maken van dit evenement. 

Jaarlijks worden er ook een aantal nieuwe namen aan onze vrijwilligerslijst toegevoegd!
Bij de taken valt te denken aan: klaarmaken van de route, uitzetten van de route, parcoursbegeleiders, opbouw van start/finish op het sportpark , catering voor vrijwilligers en deelnemers, regelen van inschrijvingen, , EHBO'ers, voor- en achterfietsers, afbreken van het terrein. 

Zo is er voor iedereen wel iets te doen! Lijkt het jou ook leuk om een steentje bij te dragen, dan horen wij graag van jou! Onze sollicitatiecommissie is niet zo moeilijk, dus komen we er vast wel uit!
Even bellen met Wilfried en/of een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is voldoende.
Tot snel!

Oes Eigen Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel