.

.

 

.

Handbaldames HVZ/Vivendi zien kwartje steeds verkeerde kant opvallen

Vijf wedstrijden gespeeld en nog niet weten te winnen.

Met een smalle selectie hebben de handbaldames van HVZ/Vivendi het in de hoofdklasse voorlopig lastig. De ploeg snakt naar een zege, maar zondagmiddag bleef HVZ/Vivendi in het uitduel tegen VAKO uit Vries opnieuw met lege handen. Gaandeweg de eerste helft kwamen de bezoekers wel beter in het spel en wisten VAKO tot een punt te naderen, maar daarna liep de thuisploeg toch weer uit: 10-7. Met harde afstandsschoten werd HVZ/Vivendi een aantal keren in de dekking verrast. Datzelfde beeld herhaalde zich in de tweede helft: 21-15.
Het vertrouwen is er zeker dat HVZ/Vivendi nog wel de nodige punten zal gaan pakken. Veel ploegen zijn in deze klasse aan elkaar gewaagd. Zaterdagavond spelen de handbaldames in sporthal De Goorn tegen HV Zwolle. Het duel begint om 20.45 uur.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel