.

.

 

.

Even voorstellen: buurtsportcoach Gezond Coevorden Rick Piek

Hallo, mijn naam is Rick Piek en ben 26 jaar oud. Vanaf 1 juli 2022 ben ik buurtsportcoach bij Maatschappelijk Welzijn Coevorden.

Ik kijk er erg naar uit om samen met de inwoners van Aalden, Zweeloo, Meppen, Wezup, Wezuperbrug, Benneveld, Schoonoord, ’t Haantje en De Kiel invulling te geven aan sport en bewegen. Door de lokale verbinder te zijn tussen buurt, onderwijs en sport zorgen we dat zoveel mogelijk inwoners de voordelen ervaren van sporten en bewegen.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met mij op!
Rick Piek, tel: 06 82784374  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel