.

.

 

.

Wie wordt de snelste familie van voormalige gemeente Zweeloo ...?

Tijdens de 15e editie van Aalden Rondomme is er een unieke kans om als familie de snelste tijd op de klok te zetten en een prijs te winnen!


Spelregels:

  • Inschrijving moet vooraf zijn gedaan via www.inschrijven.nl, maar ook door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de namen van de deelnemers en de afstanden waaraan wordt deelgenomen.
  • Deelnemende familie bestaat uit minimaal 3 lopers, waarvan:
    • 1 deelnemer op 6,5 km én 1 deelnemer op 10 km - hiervan wordt de snelste tijd bekeken;
    • 3e deelnemer kan deelnemen aan iedere categorie - tijd wordt niet meegenomen;
    • Een familie is een samenstelling van kinderen en/of volwassenen die onder één dak wonen (of hebben gewoond) en dezelfde familienaam dragen. (Grootouders met kleinkinderen tellen ook!)

 Bij vragen of jullie samenstelling geldig is, graag ook even een mailtje sturen dan overleggen we samen.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel