.

.

 

.

IJspret van korte duur, maar het was volop genieten ...!

Het was afgelopen weekend - voorlopig - voor het laatst echt koud en dus ...

hebben de winterfans uit de Zweeler dorpen nog eventjes volop van het natuurijs kunnen genieten dankzij de inzet van de ijsverenigingen in Aalden, Wezup en Meppen. Tot volle tevredenheid van de liefhebbers kon er onder prima condities geschaatst worden en uiteraard was er ook een breed assortiment koek en zopie voorradig.

Het koude winterweer kwam in de nacht van zondag op maandag door een geslaagde dooiaanval ten einde. Deze week wordt het ronduit wisselvallig en een stuk zachter met temperaturen in de dubbele cijfers. De schaatsen kunnen dus voorlopig weer in het vet.

Voorzichtig schuifelende kinderen en iets fanatieker schaatsende volwassenen. Afgelopen weekend kon er dankzij de inzet van de ijsverenigingen in onze Zweeler dorpen volop geschaatst worden. (Foto: Gerda Looije)

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel