.

.

 

.

Herinnering IJsvereniging “Wintervreugd”

Enkele weken terug hebben wij de kaarten rondgebracht met het verzoek aan leden en donateurs om na betaling van dit seizoen over te gaan op automatische incasso.

Velen hebben hier al gevolg aan gegeven en de machtiging ingeleverd waarvoor hartelijk dank. Tegelijkertijd is er ook verwarring ontstaan over de betaling van dit seizoen waarvoor excuus. 
Wanneer u tot nu toe nog geen automatische incasso had, dient de betaling van dit seizoen nog overgemaakt te worden. Wij missen nu nog een groot deel van de contributie dus bij deze het verzoek dit alsnog over te maken; volgend seizoen zal dan per automatische incasso plaatsvinden na aankondiging daarvan in OEK.

Ons rekeningnummer is NL05RABO 0377106380 t.n.v. IJsvereniging Wintervreugd.
Bestuur IJsvereniging “Wintervreugd”.

Oes Eg'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel