.

.

 

.

Handbaldames HVZ/Vivendi geven zege afgelopen week goed vervolg

De handbaldames van HVZ/Vivendi hebben zaterdagavond de zege van een week eerder een goed vervolg gegeven tegen Actief Klazienaveen.

De uitwedstrijd eerder dit seizoen ging nog met 23-17 verloren, maar in sporthal De Goorn werd dat recht getrokken. De thuisploeg won met 27-23.
HVZ/Vivendi begon scherp aan de wedstrijd en stond al snel op een 2-0 voorsprong. Gedurende de eerste helft wist de ploeg van Paul van Gestel de voorsprong vast te houden. Ruststand was 14-11.

Tweede helft
In de tweede helft paste Actief een andere dekking toe waar HVZ/Vivendi aanvankelijk geen raad mee wist. De voorsprong verdampte en de gasten uit Klazienaveen kwamen al snel langszij en pakten een voorsprong van 14-15. HVZ/Vivendi herpakte zich en slaagde erin om het verschil niet verder op te laten lopen. Richting het einde van de wedstrijd wist de thuisploeg het tempo nog iets op te schroeven. Door een goede samenwerking in de dekking kwam Actief nog met moeite tot scoren en nam HVZ/Vivendi met 27-23 revanche voor de nederlaag die het eerder dit seizoen opliep in Klazienaveen.

Oes Eg'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel