.

.

 

.

Tafelvoetbaltoernooi: vierde eindzege voor Wietse en Egbert Vugteveen

Wietse en Egbert Vugteveen bleken zaterdag de beste tafelvoetballers, want de broers wonnen namelijk het zesde tafelvoetbaltoernooi van Sportclub Zweeloo. De Vriendenclub van Sportclub Zweeloo tekende opnieuw voor de uitstekende organisatie. Omdat het eerste herenteam ’s middags competitieverplichtingen had op het veld, volgde het tafelvoetbaltoernooi ’s avonds. Er streden 24 teams mee in de sfeervolle kantine op sportpark ’t Alterbarg in Zweeloo.

In de grote finale waren Wietse en Egbert met FC Halvu duidelijk te sterk voor de jonge talenten Sven Prinsen en Lars Sikken: 19-7. De finalisten wonnen in de halve eindstrijd overigens met 10-9 (Sven en Lars) en 13-4 (Wietse en Egbert). Twee jaar terug wonnen Wietse en Egbert het toernooi ook al, maar dat was niet de eerste keer. Deze eindzege betekende alweer de vierde (!) eerste plaats voor hen. Vorig jaar bleek het duo Jeroen Seubers/Janneke Vugteveen - deze keer uitgeschakeld in de halve finale - nog te sterk voor de andere duo’s.

De volgende sponsoren maakte het toernooi mede mogelijk. Technische Dienstverlening Stevens, Sijpkes Transport en Verhuur, Zwaagstra Beton BV, Kookatelier Joop Zwiep, Lubberts Afbouw, Mechanisatietechniek Ten Napel, Feestcafé De Waog, Kapsalon Kopzorg’n, Carla’s Haarmode, Restaurant Het Tramlokaal, Schonewille Bouw Aalden, Daan’s Snackmobiel, Auto Stuk? ff Jefrey bellen, Technisch Installatiebedrijf Smidt, Graveerbedrijf Bruinsma, AST Tribuneverhuur, Boomgaardcamping De Lindehof, Restaurant Partycentrum De Zwerfkei, Café De Inloop, Pizzeria Trivio del Villagio, Home Team Gert-Jan Reinders, Hotel Café Restaurant Hegen, Café Lindeboom, Rietdekkersbedrijf Aasman, Jan Jansen Tweewielers, Van Panhuis installatietechniek, Hewesco Verbouw & Renovatie en Ina’s Catering Aalden.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel