.

.

 

.

Prima weekend voor Dames 1 en 2 van HVZ/Vivendi

De handbaldames van HVZ/Vivendi hebben een prima weekend achter de rug.

Dames 1 won met 26-20 van FHC uit Stiens en ook Dames 2 stelde in een spannende pot tegen Actief 2 de zege veilig. Dames 2 speelde in De Goorn tegen Actief Klazienaveen 2. Beide teams waren aan elkaar gewaagd. Aan het einde wist HVZ/Vivendi het hoofd koel te houden en dankzij mooi aanvalsspel en goede ballen richting de cirkelloper de overwinning veilig te stellen: 13-12. Mooi om te zien dat Esmee Kuper na lang blessureleed haar rentree maakte en haar eerste minuten speelde!

Dames 1  te sterk voor FHC: 26-20
Dames 1 - de nummer drie van de eerste klasse - volgde tegen FHC uit Stiens het goede voorbeeld. Ook hier was sprake van een spannende pot, waar in de beginfase de score gelijk opging en het publiek van een aantrekkelijke strijd genoot. De gasten uit Stiens begonnen sterk, maar via snel aanvalsspel en mooie loopacties had de ploeg van Nico Einhaus hier een prima antwoord op. De ploegen gingen met een 13-11 ruststand aan de thee. In de tweede helft kwam HVZ/Vivendi sterk uit de kleedkamer en wist het een gat te slaan. Langzaamaan verdween het geloof bij de Friezinnen op een goed resultaat en kon HVZ/Vivendi de wedstrijd overtuigend uitspelen: 26-20. Volgens het publiek een mooie strijd om te zien.

Komende zaterdagavond gaat HVZ/Vivendi op bezoek bij koploper SVWW. Het verschil tussen beide teams is slechts twee punten. Het duel in Wijster begint om 20.15 uur.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel