.

.

 

.

HVZ/Vivendi doet uitstekende zaken in strijd om koppositie

In de strijd om de koppositie deed HVZ/Vivendi zaterdag prima zaken door koploper SVWW in sporthal De Meer in Wijster op een 16-22 verlies te trakteren. 

Beide teams staan na zes duels met tien punten op een gedeelde tweede plaats. Hurry-Up gaat in de eerste klasse aan de leiding met 13 punten, maar de ploeg uit Zwartemeer heeft wel een wedstrijd meer gespeeld. Winst was voor HVZ/Vivendi nodig om in het spoor te blijven van de equipe uit Wijster/Westerbork. Aan die opdracht voldeed de ploeg van Nico Einhaus glansrijk. Bij rust leidde HVZ/Vivendi met 7-10.

SVWW opende de score, maar de bezoekers hadden snel een antwoord paraat. SVWW moest het vooral hebben van fysiek handbal, waar HVZ/Vivendi juist meer rendement haalt uit snel combinatiespel. Door af en toe gebrek aan overtuiging in de schoten aan de zijde van HVZ/Vivendi bleef de spanning in de wedstrijd. Vlak na rust wist de ploeg uit Zweeloo/Oosterhesselen met een aantal doelpunten vlot achter elkaar het verschil te vergroten, waardoor de wedstrijd halverwege de tweede helft gespeeld was en de overwinning veiliggesteld werd. Zondag gaat HVZ/Vivendi op bezoek bij Borger. Het duel begin om 14.05 uur.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel