.

.

 

.

Mededeling IJsvereniging “Wintervreugd”

De komende tijd brengen we de contributiekaarten voor het schaatsseizoen 2023/2024 rond.

Net zoals vorig jaar zal de kaart in de brievenbus gedaan worden. De incasso zal ook in de komende weken uitgevoerd worden. Helaas hebben wij nog niet van alle leden een automatisch incassoformulier ontvangen; mocht u dit vergeten zijn of het formulier kwijt zijn dan kunt u een nieuwe aanvragen door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het formulier alsnog inleveren bij het secretariaat p/a:
A. Kort, Wethouder H. van Tarelstraat 2, Aalden

Wintervreugd in wintersfeer (Foto: Dick van Bruggen)

Nieuwe leden kunnen tot 1 januari 2024 aanmelden voor het normale bedrag van € 10,00. Voor aanmeldingen die na 1 januari binnen komen of aan de baan worden afgesloten wordt € 20,00 gerekend. Aanmelden kan (bij voorkeur) via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch na 18.00 uur: 0591 371370 (J. Hegen).

Bij de aanmelding graag ook de adresgegevens doorgeven. 

Met vriendelijke groet,
Bestuur “Wintervreugd” 

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel