.

.

 

.

Bijna 100 vrijwilligers in touw voor populaire Nieuwjaarsloop

De 16e editie van Aalden Rondomme, het is alweer bijna zover!

Het aftellen is begonnen! Op zaterdag 6 januari a.s. klinkt het startschot van de 16e editie van de Aalden Rondomme. De organisatie heeft de afgelopen maanden de nodige voorbereidingen getroffen om er weer een geslaagd evenement van te maken! De laatste puntjes worden op de i gezet en het is mooi om te zien dat vele hardlopers zich al veel voorbereiden op dit mooie evenement.

Vrijwilligers, sponsoren en supporters
De organisatie bedankt alvast alle vrijwilligers, sponsoren en supporters die altijd klaar staan om deze loop tot een succes te maken. Dit is wat de Aalden Rondomme mede zo uniek maakt!  Kijk voor info in inschrijving op www.aaldenrondomme.nl

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel