.

.

 

.

Amazone Romy Reinders in finale Dressuur Derby IICH Groningen

Een voorlopig hoogtepunt voor Romy Reinders uit Benneveld.

Eind vorige maand stond de amazone uit Benneveld tijdens het Internationaal Indoor Concours Hippique (IICH) in Groningen met haar zevenjarige merrie Moos in de finale van de dressuur derby.
Reinders genoot van een geweldig concours en een fantastisch uitgevoerde kür.

"De voortekenen waren aanvankelijk niet gunstig. De afgelopen weken hebben we door de weersomstandigheden niet optimaal kunnen trainen, maar wat heeft Moos zich weer goed laten zien in deze mooie entourage. Publiek is toch wel heel spannend als je dit nog niet veel hebt gezien in mijn rol als amazone”, lacht Romy.

Ondanks de spanning liep Moos echter fantastisch op de door coach Paulien Alberts uit Emmen gemaakte kür, die gewaardeerd werd met een score van 65%. “We trainen lekker door en in 2024 gaan we er weer vol voor. De regiokampioenschappen in februari zijn het eerste doel om naar toe te werken.”

Romy Reinders uit Benneveld maakt als amazone grote sprongen voorwaarts. Eind december stond ze met haar zevenjarige merrie Moos in de finale van het Internationaal Indoor Concours Hippique (IICH) in Groningen. (Eigen foto)  

Bron: Coevorder Courant / Dagblad van het Noorden

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel