.

.

 

.

Iris Offerein eindigt op glibberig NK Veldrijden net naast podium

Maar ... zij steekt wel weer een mooie ervaring in de zak.

Iris Offerein is zondagmiddag net naast het podium geëindigd op het NK Veldrijden in Hoogeveen. De 20-jarige Meppenaar, die vorig jaar zilver pakte, had een stille hoop om opnieuw in de prijzen te rijden, maar toonde zich na een koers vol glibberen en glijden toch tevreden met de vierde plaats.

Iris Offerein - hier op archiefbeeld - eindigde zondag bij het NK Veldrijden in Hoogeveen op een verdienstelijke vierde plaats. (Foto: Daan van Overveld).

In Hoogeveen was ter hoogte van Paviljoen Nijstad een veelzijdig rondje uitgetekend, met alles erop en eraan. Alle ingrediënten waren weliswaar aanwezig voor een snelle en technische cross, maar door de regenval van de voorbije dagen werd het voor de beloftevolle Mepper veldrijdster op het gladde parcours een bij vlagen verraderlijke onderneming. 

Iris Offerein maakte deze winter de overstap naar het Belgische crossteam Deschacht-Hens-Maes. Inmiddels is ze al weer met haar ploeg naar het Spaanse Alicante vertrokken voor een trainingsstage en zondag neemt ze deel aan een wereldbekerstrijd in Benidorm.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel