.

.

 

.

HVZ/Vivendi sleept puntje uit het vuur tegen SVWW

HVZ/Vivendi heeft zaterdagavond de topper tegen SVWW niet winnend kunnen afsluiten. Het duel in sporthal De Goorn eindigde in 19-19.

De uitwedstrijd eerder dit seizoen wist de equipe van Nico Einhaus te winnen en de dames van SVWW uit Westerbork/Wijster waren nu gebrand op revanche. De dekking van de thuisploeg werd in de eerste minuten overrompeld door een scherpe tegenstander, wat resulteerde in een 1-5 achterstand.  Nog voor rust wist HVZ/Vivendi de achterstand te verkleinen tot 8-10, maar SVWW had het betere van het spel. In de tweede helft moest HVZ/Vivendi hard werken om het initiatief naar zich toe te trekken en golfde het spel op en neer. Halverwege de tweede helft kwam de ploeg kort op voorsprong, waarna SVWW toch weer een gaatje sloeg tot 16-18. In het laatste deel van de wedstrijd toonde de thuisploeg veerkracht en wist toch een punt uit het vuur te slepen: 19-19.
HVZ/Vivendi bezet in de eerste klasse de tweede plaats met 26 punten uit 16 duels. Hurry-Up uit Zwartemeer is koploper met 29 punten uit 17 duels. 

Programma sporthal De Goorn:

Zaterdag 16 maart

19.15 uur: HVZ/Vivendi D2 - Borger D2

20.45 uur: HVZ/Vivendi DS 1 - Borger DS 1

Zondag 17 maart

 9.40 uur:  HVZ/Vivendi F1 -  HVE2000 F1

10.40 uur: HVZ/Vivendi F1 - DOS F1

11.05 uur: HVZ/Vivendi E2 - Borger E2

12.00 uur: HVZ/Vivendi E1 - Borger E1

12.55 uur: HVZ/Vivendi - E&O D 3

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel