.

.

 

.

HVZ/Vivendi maakt geen fout in titelstrijd

HVZ/Vivendi heeft zaterdagavond in de strijd om de titel in de eerste klasse geen fouten gemaakt. In sporthal De Goorn werd Borger met 26-20 verslagen.

Waar de ploeg van Nico Einhaus vorige week in de openingsfase nog werd verrast door de tegenstander, ging het in eigen huis nu voortvarend van start. Al gauw was het eerste gat geslagen, de ruststand was 16-11 in het voordeel van HVZ/Vivendi. In het begin van de tweede helft wist de thuisploeg lastiger tot scoren te komen, waardoor Borger dichterbij kwam. In de slotfase stelde HVZ/Vivendi orde op zaken door via een aantal onderscheppingen vanuit de snelle omschakeling te scoren. Eindstand was 26-20. Hurry Up uit Zwartemeer blijft lijstaanvoerder, maar het verschil bedraagt slechts een punt.

Dames 2 maakte het nog wat spannender, zij wisten uiteindelijk in de laatste minuut een overwinning tegen het 2e van Borger uit het vuur te slepen: 18-17. 

Programma sporthal De Goorn:
Woensdag D20 maart,
20.45 uur: HVZ/Vivendi DMW2 - DOS''94 DMW 1
Zondag 24 maart,
11.00 uur: HVZ/Vivendi DC1 - SVBO C 3 

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel