.

.

 

.

Handbaldames HVZ/Vivendi weten weer wat verliezen is

De dames zien de kampioenskansen drastisch slinken.

Na een reeks van wedstrijden waarin de ploeg van Nico Einhaus ongeslagen bleef, was V&S zondagmiddag met 23-17 te sterk voor de handbaldames van HVZ/Vivendi. Door het verlies en de zege van koploper Hurry-Up zijn de kampioenskansen - met nog twee duels voor de boeg - drastisch geslonken. Het stad-Groninger V&S had de afgelopen weken al mooie overwinningen in de boeken gezet en zette de opmars in eigen huis onverdroten voort. Van het begin af aan liepen de bezoekers achter de feiten aan, in de dekking had HVZ/Vivendi moeite de dames van V&S af te stoppen en aanvallend kwam het spel ook niet goed uit de verf. Met rust keek de ploeg tegen een 15-10 achterstand aan.

In de 2e helft wist HVZ/Vivendi aanvankelijk iets dichterbij te komen, maar kleiner dan 3 punten werd het gat niet: eindstand 23-17. Regerend koploper Hurry-Up uit Zwartemeer wist wel te winnen, waardoor het gat met nog twee wedstrijden te spelen is opgelopen tot drie punten. Daarmee is de kans op het kampioenschap dus niet meer in eigen hand, maar door het verlies van SVWW is HVZ/Vivendi sowieso verzekerd van de tweede plaats in de eindrangschikking van de eerste klasse.

Over veertien dagen staat al weer de laatste thuiswedstrijd van het seizoen - tegen Kwiek - op het programma. Op zondag 14 april wordt de competitie in sporthal De Eendracht in Zwartemeer afgesloten met de topper tegen Hurry-Up.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel