.

.

 

.

Bushbikers wil belangstellende mountainbikers motiveren

“Kom, tijdens trainingsavonden, kennismaken met deze echte doe-sport”. Op 9, 16, 23 april en 7 mei, vertrekpunt Wielens Noord-Sleen.

Mountainbikevereniging Bushbikers organiseert deze en komende maand een aantal open trainingsavonden. Belangstelleden kunnen kiezen tussen de afstanden 18, 26 of 33 kilometer. Ook zal er aandacht zijn voor de technische aspecten en veiligheid. Doel is om sporters kennis te laten maken met deze echte doe-sport en met de uitdagende routes.

Iedereen kan meekomen
Ongetwijfeld zijn er een aantal liefhebbers die de stap naar de vereniging vooralsnog niet durven te maken, omdat ze wellicht bang zijn niet mee te kunnen komen. De organisatoren stellen iedereen gerust: bij de Bushbikers kan iedereen meekomen.

Mountainbikevereniging Bushbikers organiseert op 9, 16, 23 april en 7 mei open trainingsavonden voor belangstellenden. "Het is een echte doe-sport" (Eigen foto)

Het fietsplezier spat ervan af bij de Bushbikers als ze over het MTB-parcours tussen Sleen, Aalden en Schoonoord denderen. Uitblinker in goed onderhouden singletrack door prachtige bossen. De fanatieke clubleden houden van de mountainbike, met z’n dikke banden en rechte stuur.  Ruige paden en onverharde wegen. Remmen, houding, schakelen, sturen, klimmen of afdalen. Het zijn allemaal zaken waarmee je tijdens het mountainbiken rekening moet houden, maar het ook super uitdagend maken. 

9, 16, 23 april en 7 mei
Bushbikers nodigt belangstellenden ook uit om op 9, 16 of 23 april a.s. om 18.30 uur voor een nadere kennismaking bij het verzamelpunt aan de achterzijde van restaurant Wielens in Noord-Sleen. Het vertrekpunt van een enerverende trainingstocht. De laatste trainingsavond staat op 7 mei a.s. op het programma en dan beginnen we om 19.00 uur.

Geïnteresseerde mountainbikers kunnen kiezen om tijdens een van de vier avonden kennis te maken met de club en de uitdagende routes, maar alle avonden mag natuurlijk ook. Vragen en nadere info? Stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel