.

.

 

.

Doe gratis mee aan Running therapie

Goed nieuws! Aanvraag voor subsidie voor de Running therapie in omgeving Zweeloo en Sleen gehonoreerd!

Daarom biedt Zorgvoorjezelf-coaching voor zomer 2024 deelname gratis aan. Running therapie is een doeltreffende therapie of toevoeging aan therapie bij mentale klachten als depressie of overspanning en burn-out klachten. Je kan vanaf mei meedoen aan een sessie van drie maanden.

Daarbij hoort een intake en eindgesprek, 10 hardlooptrainingen van ca. één uur en een trainingsschema voor thuis. Je traint in een groep, lekker buiten in de natuur, je ervaart de voordelen van gelukshormonen en neurotransmitters, je krijgt een betere conditie en hardlopen kan zomaar je zelfvertrouwen verbeteren. Je hoeft geen hardloper of sporter te zijn om deel te nemen; iedereen kan hardlopen, mits je rustig start. Het gaat dan ook niet om hard en snel maar om ervaren, opbouwen en plezier. Training wordt gegeven vanuit mijn praktijk te Benneveld.

Datum van aanvang en tijdstip in overleg. Wil je meer lezen? Kijk dan op zorgvoorjezelf-coaching.nl

Je kan je aanmelden via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon 06 45 36 27 17. Als je twijfelt of Running therapie wat voor jou is kan je natuurlijk contact opnemen met je huisarts of therapeut of vrijblijvend met mij!

Neem de stap en doe mee! Je gaat altijd sneller dan wanneer je op de bank blijft zitten!

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel