.

.

 

.

ZBC sluit superseizoen af met remise

ZBC moest afgelopen zondag in de returnwedstrijd tegen FC Wolvega in ieder geval met twee doelpunten verschil winnen om nog een strafschoppenserie af te dwingen. Het werd uiteindelijk 1-1 en daarmee zijn de Zweeler uitgeschakeld in de race voor een ticket naar de 1e klasse. ZBC kan echter terugblikken op een fantastisch seizoen. De doelstelling van de equipe uit Zweeloo in het eerste jaar in de 2e klasse L was simpel : handhaving. De historische en niet voorziene plaatsing voor de nacompetitie, na winst in het laatste competitieduel tegen Germanicus, zette het legioen echter op andere gedachten. Opeens lonkte een stap hoger!

De eerste wedstrijd in een tweeluik met FC Wolvega ging een week geleden met 4-2 verloren, maar ZBC speelde afgelopen zondag frank en vrij en had voor rust zo maar op ruime voorsprong kunnen staan. De partijen bleven echter steken op 1-1 en daar kon iedereen wel vrede mee hebben. De succesvolle trainer-coach Jaap Scholing blikte met een tevreden gevoel terug.  “Dit was een superseizoen, ik ben enorm trots op deze groep en als je ziet hoe deze tweede klasse er komend seizoen uitziet, dan is dat om de vingers bij af te likken met ploegen uit de buurt, zoals CEC, VKW en HODO."

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel